Hrana - SENOSAN - ABS - LESK - 7498 - 45 x 1 mm

Kód: 080002
Neohodnotené
2,52 € / m 2,10 € bez DPH
U Vás do týždňa
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Moderné a odolné  ABS hrany k drevotrieskam

Kvalitné riešenie pre dokonalé hrany. ABS hrany sú tenké plastové pásy, ktoré sa používajú na zakrytie hrán drevotrieskových dosiek.

Materiály a zloženie

Odolný plast pre perfektné zakrytie. ABS hrany sú vyrobené z plastu s názvom akrylonitril-butadién-styrén (ABS). Tento materiál je známy svojou pevnosťou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a vlhkosti. Vďaka tomu poskytujú ABS hrany dlhotrvajúcu ochranu pred opotrebením a zároveň zabezpečujú estetický a profesionálny vzhľad.

Široká ponuka je základ

Rôznorodosť pre vaše potreby, vrátane hrúbok, farieb a šírok. Môžete si vybrať hrany v rôznych farebných odtieňoch, aby ste si zvolili ten, ktorý najlepšie zodpovedá drevotrieskovej doske. Nájdete aj hrany s lepidlom, ktoré zjednodušujú a urýchľujú ich aplikáciu.

Použitie ABS hrán prináša viacero výhod

Zakrývajú hrany drevotrieskových dosiek, čo zvyšuje ich odolnosť a predlžuje ich životnosť. Okrem toho, ich použitie pridáva estetický dojem a profesionálny vzhľad k vášmu nábytku a iným dreveným konštrukciám. Pre optimálne výsledky odporúčame použiť kvalitné lepidlo na drevo, ktoré zaručí spoľahlivú fixáciu.

Starostlivosť a čistenie

Jednoduchá údržba pre dlhú životnosť. Aby sa zachovala kvalita a vzhľad ABS hrán, odporúča sa pravidelné čistenie jemnou handrou a jemným čistiacim prostriedkom. Dbajte na to, aby ste nepoužívali agresívne chemikálie, ktoré by mohli poškodiť povrch hrán.

 

Dodatočné parametre

Kategória: SENOSAN ABS HRANY
Hrúbka: 1 mm
MATERIÁL: ABS
Šírka: 45 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: